APW – #Scoreyourgames

“New year is nothing , New YOU is everything”

IMG_7174Tahu baru 2018 bermula dengan satu target baru, dengan “contest” dan “reward” baru dari Prudential. Star Club untuk tahun ni adalah percutian mewah ke Lisbon Portugal dan Malaga Spain. Hampir 4500 orang agent Prudential dari seluruh Malaysia menghadiri new year Kick Off Conference ini.

Selepas selesai ber konferens , #JR7G terus mengadakan APW 2018, dengan tema #Scoreyourgames … ambil sempena tahun Worldcup 2018, dan new rules dari Bank Negara, untuk mengukur KPI setiap agent bagi menjamin sikap profesional setiap agent dalam industri insurans dan takaful.

#JR7G APW, kali ini di adakan di House of Sen, Pahang untuk jangkawaktu 2hari1malam, dengan di hadiri oleh semua agent agent #JR7G. Permulaan tahun dengan penetapan matlamat baru, perancangan perubahan baru dan  tindakan baru untuk sama sama mencapai matlamat baru masing masing.

Rata rata ahli menetapkan matlamat untuk lebih berusaha dalam memberi kesedaran tentang kepentingan takaful dan insurans dalam masyarakat. Insyaallah sama sama kita doakan semoga perancangan ini dapat di capai dengan cemerlang.

Terima kasih kepada semua yang menjayakan APW 2018 ini, Leader leader unit Baha dan Junaidi, Prosperous Agency Leader Fakhrul Anwar, Tetamu jemputan, Abd Rahim Che Ani, rakan dari AD team Pruddential terutama, Amanda Yap, Joyce dan Firdaus, pihak yang menguruskan perjalanan, Puan Siti Ruhaiza, agent agent yang di hormati, Afiq , Azian, Azfeera, dan Muiz dan seluruh rakan rakan dalam #JR7G.

Semoga APW ini memberi manfaat dam memberi impact baru kepada kita semua dan seluruh alam. Insyaallah.

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s