Perkara penting yang patut seorang agent buat.

gali-kubur-300x216

Semua pekerjaan bermula dari bawah ke atas, bermula dari kecil ke besar, bermula dengan kosong. Hanya penggali kubur sahaja yang kerjanya bermula dari atas. pernah seorang prospek saya bertanya ketika saya nak mula present tentang kerjaya insurans kepada dia, ” kenapa tulis dari bawah?” terima kasih kepada Nali kerana tanya soalan ni, at least ada orang yang memerhati apa yang saya buat. Dan jawapan saya … kalau nak gali kubur , boleh la start dari atas….

Saya hanya “copy paste” ilmu ilmu presentation ni dari leader leader sebelum saya, terima kasih Kamarudin Najri @ bain , Mizi dan lain lain di atas perkongsian ilmu selama ni. Kerja agent ni senang, “copy paste” saja, cuma yang membezakan agent berjaya dengan tidak berjaya, samada dia buat “copy paste” secara konsisten atau tidak. Itu saja. Tiada rahsia dalam business ni. Tak percaya?

Dalam JR Seven & Associates, kami jga telah berjaya melahirkan ramai agent agent hebat, yang boleh buat 200K ke 300K level, agent agent ini juga bermula dari bawah, belajar untuk “copy dan paste” segala ilmu yang di ajar. Dan kami akan memulakan kelas “copy paste” pertama kami pada 24hb ogos ni , jam 8malam di ofis kami., siapa rasa nak kerja mudah, bolehlah datang dengar.

Nak dengar percuma ja, cuma kalau nak “paste” nanti ada sikit bayaran kena buat. apa apa pun anda boleh daftar dulu kat bawah ni.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s