Insurans dan takaful adalah “family busines”

22718 adalah satu kombinasi nombor yang menyatakan impian Prudential dalam masa terdekat ini, yang membawa erti Prudential ingin mencapai jualan 2 Bilion ringgit, dengan 27 ribu orang agent pada tahun 2018. Azam dan semangat ini boleh di katakan telah merebak dengan cepat di kebanyakan agensi di dalam Prudential, dan tidak mustahil anda yang membaca ini, mungkin telah di “approach” oleh mana mana agent dari mana mana agensi di dalam Prudential.

Jika peluang ini datang kepada anda, dengan penerangan yang jelas dan betul, saya tidak rasa akan mampu menolaknya. Peluang yang  di ceritakan kepada anda bukan hanya mensasarkan kepada keuntungan wang ringgit semata mata, tetapi adalah satu peluang untuk mendapatkan apa yang kebanyakan orang yang bekerja ingin capai , yang kalau di dalam agensi kami di panggil sebagai TIPS ( Time , Income, Position dan Satisfaction ). Peluang ini bukan cerita kosong tetapi adalah benar, inilah yang akan anda dapat sekiranya anda mengambil peluang yang di tawarkan dan mengikut sistem, cara dan orang yang betul.

to be a good leader be a good follower

Anda boleh mengambil peluang dan cerita ini, dan jikalau anda mengetahui ada di kalangan ahli keluarga anda juga terlibat di dalam industri ini, adalah lebih baik ada merujuk kepada ahli keluarga terdekat anda ( abang, adik, kakak, ayah dan ibu ). Ini adalah kerana, peluang yang datang kepada anda itu, bukan hanya sebagai peluang seperti kerjaya kerjaya lain, yang mana anda boleh “lompat company” sesuka hati anda sahaja, tetapi peluang yang datang ini beserta satu kontrak yang mana selepas anda menandatangani kontrak dengan sesuatu agensi, anda tidak lagi boleh melompat ke agensi agensi lain. Jadi jika anda mengetahui yang anda mempunyai ahli keluarga yang terlibat sama di dalam industri yang sama, adalah lebih baik anda menyertai ahli keluarga terdekat anda. Peluang ini bukan hanya setakat kerjaya, ia dalah peluang untuk membina satu empayar perniagaan yang besar, ia adalah Family Business.

Sebagai “family business” anda akan senang untuk mengatur perjalanan kehidupan keluarga anda, kerana antara imbuhan menarik yang terdapat di dalam kerjaya ini adalah peluang untuk bercuti, jadi dengan senang anda dapat mengatur, peluang bercuti satu family yang besar secara percuma.

Jika anda mempunyai ahli keluarga di dalam group kami, anda di jemput untuk menghadiri sesi penerangan berkenaan kerjaya ini. Bagaimana membina empayar perniagaan.

Click di sini https://jr7groups.com/contacts-us/ untuk memeriksa samada anda mempunyai ahli keluarga di agensi kami.

Jika ada, pastikan anda menghubunginya, jika tidak, pastikan anda menjadi orang pertama di dalam keluarga anda membuka jalan kepada ahli keluarga anda yang lain untuk bertapak di industri ini.

Jika anda tidak menghadiri sesi penerangan daripada agensi di mana keluarga anda lakukan, saya hampir pasti anda akan menghadiri sesi yang lain (yang bukan dari kalangan ahli keluarga anda), kerana anda pasti serupa dengan saya, anda juga mencari TIPS.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s