Kenapa LOTUS EVORA 400 tiada iklan dalam tv?

Lotus EVORA 400 model terbaru daripada Lotus. Baru baru berpeluang menghadiri majlis pelancaran dan “test drive” kereta power ni? memang hebat.

Walaupun kereta ni kereta sport mewah, tapi tak ada nampak langsung iklannya dalam tv? Dulu saya pernah dengar ada satu pepatah orang kaya, kalau anda bercita cita nak beli Lamborghini , Ferrari ataupun Lotus EVORA ni, jangan nantikan iklannya dalam tv, kerana syarikat syarikat ni tidak akan membazir duit iklan depa buat iklan dalam tv.

Syarikat syarikat ini tahu, orang yang tengok tv sebenarnya tidak akan beli kereta ni. Jadi kalau anda bercita cita nak memiliki kereta kereta mewah ini, berhenti buang masa anda menonton tv! Tak perlu AS*RO . Selagi anda terus membuang masa menonton tv, peluang untuk memiliki kereta kereta mewah ini semakin tipis atau tiada langsung. Kereta mewah memang tiada iklan di tv. Kalau anda memasang impian untuk memilikinya, anda perlu lakukan perubahan.

Buat benda/ perkara yang sama dan mengharapkan keputusan yang berbeza, itu dipanggil kerja gila.

Semenjak saya bertukar kerjaya dan memulakan business sendiri, saya kurangkan masa menonton tv, buang AS*RO, dan alhamdulillah saya juga memiliki kereta dari syarikat yang tidak buat iklan dalam tv. Ramai di kalangan kami di Khalifah Group ataupun di JR Seven & Associates memiliki kereta yang tiada iklan di tv.

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s