Kuasa Impian Kuasa Tindakan

Tak lewat untuk bercakap berkenaan dengan azam, cita cita, impian dan matlamat. Bila bercakap berkenaan azam , kita tak boleh lari dari bercerita berkenaan menetapkan sasaran dan matlamat, dan rata rata dari kita memang telah pernah mendengar betapa pentingnya menetapkan sasaran dan matlamat untuk mencapai apa yang kita cita citakan dan kita impikan samada melalui radio, seminar, buku buku ataupun melalui percakapan kawan kawan.

Ada yang bila di tanya, apa cita cita di tahun baru, akan berkata, saya nak menjadi orang yang berjaya, ada juga yang berkata saya nak capai cita cita tahun lepas yang belum tercapai. Tak salah bercita cita macam tu, tetapi kebanyakan yang bercita cita demikian tidak akan berjaya! terukkan kenyataan saya ni?

Alhamdulillah baru baru ni, kami berjaya sebagai satu kumpulan mengadakan sesi menetapkan matlamat kami untuk tahun 2016 ini, kami di ajar impian mesti S.M.A.R.T dan kita perlu guna teknik 4P < Positif . Perinci . Penting . Peristiwa > dengan mengambil kira 4K4L ( AKAL ) dalam menetapkan matlamat kita.

Sapa nak belajar cara untuk mencapai cita cita dengan betul, boleh join kami.

JR Seven & Associates mensasarkan jualan tahunan sebanyak 4Million TPC pada 24hb Disember 2016.

if you can DREAM it, you can do it – Walt Disney

.

Hormati setiap impian yang anda miliki, kerana dari impian itu semangat akan terbentuk untuk menjadikan impian menjadi kenyataan

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s