Rakan Niaga / Agent Bank Profile

Bank profil rakan rakan niaga di dalam agensi ini di buat dengan tujuan menyediakan suatu INPUT kepada anda yang di luar sana yang mencari karier baru. Seperti yang di ketahui, lazimnya apabila di tanya ketika anda dan saya di zaman persekolahan dulu, “apa cita cita anda?”, pastinya jawapannya, ” cikgu, jurutera, doktor, askar, polis, bomba” jawapan yang macam ini yang banyak kita dapati. Tidak salah mempunyai jawapan macam ini, cuma mungkin bila zaman persekolahan berubah, mungkin kita dapat dengar jawapan seperti ” hackers, programmer, astranaut ” dari mulut mulut anak anak sekarang ini… Apa pun jawapan anda, suatu ketika dulu, saya pasti jawapan kita adalah sama, ” kita tidak pernah bercita cita hendak menjadi “Agent Insurance“.

Saya juga seperti anda, pada zaman sekolah rendah , saya bercita cita hendak menjadi askar, kerana pada masa tu “filem RAMBO” dan perasaan patriotik yang sangat tinggi, nak pegang senapang dan menembak.

Bila dah masuk sekolah menengah, cita cita saya berubah untuk menjadi seorang jurutera, pada waktu tu, siri MacGyver mula masuk, rasa nak mencipta suatu benda baru.

Di JR Seven & Associates, rakan rakan niaga kami mempunyai pelbagai latar belakang, yang mungkin ada persamaan dengan anda. Kenapa mereka mengubah cita cita mereka? Apa yang mereka cari? Apa yang mereka dapat? Apa perasaan mereka? Semua itu akan terjawab nanti . KLIK Di SINI

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s