Mission 6016 – Massive recruitment

byb 9th jan 2016

Ramai yang mengatakan tahun 2016 akan menjadi suatu tahun yang penuh dengan cabaran, penuh dengan dugaan, perbelanjaan akan meningkat. Bersediakah kita? Apa persediaan yang mampu kita buat? ataupun apa persediaan yang mahu kita buat? dua soalan berbeza.

JR Seven & Associates sebagai rakan di dalam Khalifah Group ingin mempelawa anda yang mahu membuat persediaan untuk menghadapi tahun 2016 untuk datang buka minda dan dengar “Sharing daripada Khalifah Group, Founder sendiri , En Kamaruddin Najri” bagaimana kami dapat membantu anda di luar sana menghadapi tahun 2016 yang mencabar. Dalam perkongsian kali ini, bukan sahaja daripada orang yang memang sudah lama di dalam business ini, anda juga dapat menilai sambil mendengar perkongsian daripada salah seorang rakan niaga JR Seven & Associates yang baru mencebur diri , Muhammad Syahnon. Siapa dia sebelum bersama kami, apa yang membuatkan dia menceburkan diri, apa yang sedang dan sudah dia kecapi hingga ke hari ini.

Beri peluang  untuk diri anda untuk datang dan dengar, tiada paksaan. Cuma apa yang kami minta, jangan terima idea ataupun sharing yang kami berikan nanti bulat bulat, dan jangan tolak mentah mentah idea ini.

Orang bijak akan mendengar apa yang orang lain katakan, dan dia akan berfikir samada apa yang di cakapkan betul atau sesuai untuk dirinya atau tidak.

 

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s