2MDA di tahun Dua Puluh Lima Belas

Sekejap saja lagi, kita akan mengakhiri tahun dua puluh #15, sepanjang 365 hari kitabdi tahun dua puluh #15, berbagai cerita dan pengalaman yang kita tempuhi, ada masa hujan, ada masa kering, ada masa berangin, ada masa nyaman, ada masa suka dan duka. Walau apapun cerita dan pengalaman kita di tahun dua puluh #15, kita kena redha dan kita sama sama ambil iktibar , jadikan cerita dan pengalaman kita tadi, sebagai satu rujukan untuk kita tempuhi tahun dua puluh #16.

Tahun dua puluh 15 menyaksikan JR SEVEN & ASSOCIATES telah berjaya mencapai status 2 Million Dollar Agency ( 2MDA ), dengan izin dariNYA, hasil usaha kita tanpa merasa putus asa, sokongan dari group SUBARASHI terutamanya dan restu dari keluarga kita masing masing, alhamdulillah kita telah melangkah selangkah lebih ke depan dari yang lain.

Kejayaan 2MDA JR SEVEN & ASSOCIATES , tahun dua puluh 15 ini adalah kejayaan kita semua, walau sekecil mana pun sumbangan kita, semuanya di kira. Terima kasih dan tahniah kepada anda semua terutamanya kepada JR SEVEN & ASSOCIATES.

Kita menyaksikan Hanifah yang tercedera dengan sakit belakangnya pada tahun ini, Junaidi yang cuba menyesuaikan diri selepas berhenti dengan syarikat minyaknya, Adib yang menamatkan zaman bujangnya dan tambahan ilmunya, Ihsan yang menguatkan kumpulannya, Redzuan yang menjadi suami kekasih hatinya, Syahnon yang berhempas dengan task barunya, Afiq yang mencari restu ibunya, Johnney yang menimang cahaya pertamanya, Lyza yang mencari rentaknya, Adam Clifton dengan usahanya, Zaki dengan kesungguhannya, Shaqeel dengan fokus barunya menjadi full time, Ammar dengan fighting spirit nya, Sofian dengan perancangan kewangan barunya, Shahrizal yang membuat keputusan untuk full time nya, Sahimin dengan keazamannya, Yanti dengan semangat barunya, Feera yang berani, Hirman dengan ketekunannya, Shahfri yang bersemangat wajanya, Amir yang mencari rentaknya, Muiz yang mencari formulanya… Ramai lagi yang tak mampu saya sebutkan, yang membantu dalam kejayaan 2 MDA JR SEVEN ASSOCIATES ini, tak di lupakan Umie yang membantunya, Harith dan sensei Fakhrul yang sentiasa mengajarnya.

Insyaallah , persepakatan dan semangat untuk bersama team / teamwork ini akan kita teruskan supaya tahun dua puluh #16 akan menjadi lebih bernilai lagi untuk kita semua.

JR SEVEN HOME OF CHAMPION – Member of Khalifah Group

akan melahirkan lebih ramai champion di tahun dua puluh 16, dengan mission nya yang tersendiri #7016.

IMG_6136

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s